New Bell Schedule for Audubon!

Audubon

Middle School

Bell Schedule

 

15 Minute Break – 5 Minute Passing Periods

7:45 – 7:50 – Warning Bell

7:50 – 8:10 – Homeroom (Breakfast in the Classroom) (20 Minutes)

8:15 – 9:10 – Period 1 (55 Minutes)

9:15 – 10:10- Period 2 (55 Minutes)

10:10 – 10:25 - Break (15 minutes)

10:30 – 11:25 – Period 3 (55 Minutes)

11:25 – 11:55 Lunch A (30 Minutes) (6th Grade, Magnet, & Sped)*

12:00 – 12:55 - Period 4A (55 Minutes)*

11:30 – 12:25 - Period 4B (55 Minutes)#

12:25 – 12:55 - Lunch B (30 Minutes) (7th & 8th Grade)#

1:00 – 1:55 - Period 5 (55 Minutes)

2:00 – 2:55 - Period 6 (55 Minutes)

Attached Files